Följ Prognoscentret AB

Välkomna till Prognoscentrets årliga NKI-seminarium

Pressmeddelande   •   Dec 21, 2015 10:15 CET

Tisdagen den 9 februari vill vi bjuda in dig till vårt frukostseminarium med fokus på bostadsköparnas kundnöjdhet. Seminariet vänder sig till dig som arbetar med eller har intresse av bostadsfrågor och NKI. Vill du ta med dig en eller flera kollegor är de också hjärtligt välkomna.

Prognoscentret mäter och analyserar kundnöjdhet för de svenska bostadsutvecklarna - mer än 85% av alla nyproducerade bostadsrätter omfattas av undersökningen.

Vid seminariet kommer vi att presentera hur nöjdheten har utvecklats i branschen under det senaste året samt analysera och diskutera vad som påverkar hur nöjd en bostadsköpare blir.

Avslutningsvis kommer vi att presentera de tre företag som har de nöjdaste kunderna och även de tio enskilda projekten med högst NKI-värden under 2015. 

Hoppas att vi ses den 9 februari!

När? 
9 februari 2016
Frukost kl. 8.30
Seminariet börjar 9.00

Var?
Radisson Blu Royal Park Hotel, Frösundavik i Solna

Kostnad?
Seminariet är kostnadsfritt

Anmälan
Anmäl er senast den 1 februari via länken nedanför

Frågor?
Om du har frågor angående seminariet kan du kontakta Karolina på telefon 08-440 93 68

Prognoscentret AB bildar tillsammans med Prognosesenteret AS Skandinaviens ledande företag inom marknadsanalyser av bygg- och fastighetsbranschen. Vårt mål är att stärka våra kunders marknadsposition genom att tillgodose deras behov av högkvalitativa analyser och verktyg. Verksamheten fokuserar på mätningar och bedömningar av marknaders storlek, utveckling och struktur samt marknadsanalyser relaterade till ökad kundförståelse, så som målgruppsdefinitioner, preferens- och attitydmätningar, t.ex. nöjdhetsundersökningar.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.